Surfshark VPN 2021

Ons eindoordeel

 

%

Vanwaar deze score voor Surfshark

 

Snelheid: Max 61 MB/s
Privacy Protocol: IKEv2/IPSec, AES-256, No log
Streaming:  Ja
Torrenting:  Ja 
Servers: 1040 in 61 landen 
Besturingssystemen: Alle grote platformen, Google Chrome en Firefox.
Prijs: 1,79 euro per maand (2 jaar plan)

Wat kunnen we nog meer vertellen over Surfshark?

In het algemeen

Surfshark heeft zijn basis in de British virging islands en staat daarmee ver weg van verdragen zoals de 14 eyes agreement. Daarnaast benoemd het bedrijf dat ze een strict no-log beleid voeren, heeft het vele features en een prima servernetwerk.

Surfshark is redelijk jong en doet op sommige vlakken enigszins onder in vergelijking met de zijn concurrent. Dat gezegd hebbende is het bedrijf hard bezig aan het maken van een inhaalslag. Het mag dan ook gezegd worden dat het bedrijf hard werkt aan zijn kwaliteit.

Snelheid

 Afhankelijk van de server die u selecteerd, zal uw snelheid verschillen. De hoogste downloadsnelheden die in recente tests gemeten liggen rond de 61 Mb/s en zijn gemeten met servers verbonden in Nederland. Zodra de servers in een ander land of continent gebaseerd zijn, is dit wel te merken aan de snelheid.

Aan de andere kant biedt Surfshark snelheden waarmee u met gemak de meeste taken kunt verrichten. Zo kunt u gebruik maken van uw favoriete programma’s, streaming websites en torrenting.

Privacy protocol

 Met een ligging in de British virging islands bent u op papier zo goed als verzekert van de meest betrouwbare privacy wetgeving die het individu ten goede komt. Het bedrijf heeft een no-log beleid, uw gegevens worden dus niet opgeslagen en kunnen op deze manier ook niet worden ingezien door 3e partijen. Ook zijn er geen DNS leaks ontdekt in de verbinding.

Surfshark maakt gebruik van het hoogwaardige IKEv2, het  OpenVPN/UDP en het OpenVPN/TPC protocol en gebruikt AES-256 encryptie.

De enige gegevens die Surfshark opslaat zijn uw email gegevens voor accountbeheer, uw factuurinformatie en diagnoses zoals foutrapporten.

Uw privacy is dus gegarandeerd.

Streaming

 Via Surfshark kunt u genieten van het streamen van uw favoriete content via Netflix en BBC player.

Torrenting

 Surfshark biedt de mogelijkheid voor Torrenting en P2P verbindingen. Deze hoeven ook niet handmatig ingesteld te worden, maar worden automatisch geactiveerd op het moment dat u torrentwebsites gebruikt.

Servers

Surfshark heeft een servernetwerk van 1040 servers verdeeld over 61 landen. Zelfs in de hoogcensuur landen is het te gebruiken. Elke server is in staat om P2P verbindingen te realiseren. 

Een van de coole features van Surfshark is dat het de mogelijkheid voor Multihop biedt. Dit betekend dat je data door 2 verschillende kanalen wordt geleid, hetgeen een hogere mate van veiligheid biedt.

Besturingssystemen

 Surfshark is geschikt om te gebruiken op alle grote besturingssystemen. Van Windows tot Mac/Ios, Linux en Android.

Klantenservice

Surfshark heeft zijn eigen technische ondersteuningspagina. Echter is deze redelijk basis en zullen daar niet al uw vragen mee worden beantwoord. Gelukkig biedt het bedrijf wel een prima 24/7 chat optie. Waardoor u ten alle tijden in verbinding kunt komen met een medewerkers die u overal mee kunnen helpen.

Gebruikersgemak

 Het programma is zeer gebruikersvriendelijk en vanaf moment van installatie, tot aan meer specifiek gebruik, zult u met dit programma over het algemeen tegen weinig problemen aanlopen.

Prijs

 Surfshark biedt net als zijn concurenten meerdere prijspakketten aan. Eén maand gebruik maken van de aanbieder zal u 9.89 euro kosten. Het 2 jaar plan kost u echter slechts 1,79 euro per maand waarmee het een van de goedkoopste VPN aanbieders van het moment is.

In het kort

 Surfshark doet het goed voor zijn formaat en biedt een programma van uitstekende kwaliteit. Het programma biedt naast zijn VPN functies ook enkele extra features zoals Multihop (voor 2 gelijktijdige verbindingen. Whitelister, een optie waarmee u websites kunt markeren die zonder VPN worden bezocht. En ook een Cleanweb optie waarmee adds, trackers en malware worden geblokkeerd.

We kunnen deze VPN provider met een gerust hard ondersteunen en adviseren.

Beste Antivirus Programma

Kies vandaag nog voor de beste bescherming tegen schadelijke Malware

Bezoek Surfshark

Zie onze overige VPN producten

Zie onze overige VPN producten

Surfshark VPN 2021