Panda Antivirus 2021

Ons eindoordeel

 

%

Vanwaar deze score voor Panda Antivirus

 

 

Malware detectie 99.9 %
VPN Ja, gratis versie standaard inbegrepen (deze biedt max 150 MB data per dag)
Hoeveelheid apparaten 1
Anti-Phishing tools Ja
Ouderlijk beheer Ja
Wachtwoordbeheer Ja
Prijs: € 35,49 voor het Complete plan (slechts geldig voor het 1e jaar hetgeen 50% is van het standaardtarrief)

 


 

Wat kunnen we nog meer vertellen over Norton?

In het algemeen

Net als Norton en McAfee, is Panda een antivirus software ontwikkelaar die ondertussen al 3 decennia meedraait. De naam klinkt misschien minder bekend, maar het programma behoordt tot de topnamen in de industrie.

Panda biedt een antivirus programma van hoge kwaliteit met vele extra opties en prijspakketten waarmee aan ieder zijn verwachtingen wordt voldaan. Ook biedt panda gratis VPN aan in al zijn prijspakketten (en onbeperkte VPN in het Premium pakket).

Het nadeel van Panda is dat de bescherming slechts voor een enkel apparaat geschikt zijn. Als u meerdera apparaten wilt beschermen kunnen de kosten daarbij ook hoger oplopen.

Malware bescherming

Het malware detectie programma van Panda is zeer robuust en van hoge kwaliteit. Tijdens meerdere testen scoorde Panda op dit gebied een 100% detectie score. De vals positieven van Panda liggen wel wat hoger dan gemiddeld. 

Panda biedt een hoge mate van bescherming tegen Trojans, phishing, ransomware, spyware en overige virussen en het programma scant automatisch USB en overige externe apparaten. Tevens biedt Panda een rescue kit waarmee u een computer die al besmet is met een virus kunt scannen en herstellen.

Extra tools

De mogelijke features en opties die Panda biedt in zijn verschillende prijsplannen verschillen duidelijk. Hieronder zullen we een lijst tonen van de features die het programma in het Premium pakket biedt. Let er bij de aanschaf van uw Panda antivirus software goed op welke features wel en niet inbegrepen zijn.
– Wachtwoord beheer
– Ouderlijk beheer
– VPN
– Cleaning en optimalisatie tools
– Multi OS support
– Real time monitoring
– Firewall
– Malware protection
– File shredder
– Identiteitsbescherming voor online shoppen en bankieren
– Wifi bescherming

Impact op systeem

Panda is gebaseerd op een Cloud service waardoor het grootste gedeelte van het bronnengebruik niet direct uit uw apparaat wordt gehaald. Desondanks merkt u wel nog een impact op uw systeembronnen, maar de mate van vertraging is gering.

Besturingssystemen

Panda werkt samen met alle grote besturingssystemen waaronder Windows, iOS, MacOS en Android. 

Klantenservice

De klantenservice van Panda is goed, echter heeft u alleen in het Premium prijspakket toegang tot 24/7 klantenservice. In de overige pakketten moet u het doen met een vragenformulier, forum en FAQ pagina.

Gebruikersgemak

Net als zijn concurrenten in deze top 5, heeft Panda een  gemakkelijk one click installatieproces. Het programma zelf is ook stylish ingericht en makkelijk te gebruiken. U kunt met gemak de specifieke scans en extra opties selecteren en aan het werk zetten. 

Prijs

Panda biedt een gratis versie aan van zijn product. Daarnaast zijn er 4 verschillende prijspakketten. Aangezien de pakketten slechts 1 apparaat beveiligen, zult u meer betalen op het moment dat u meerrdere apparaten wilt beveiligen.

– Essentials voor €17,49
– Advanced voor €23,49
– Complete voor €35,49
– Premium voor €59,49

*De getoonde prijzen zijn slechts geldig voor het 1e jaar en zijn 50% van de standaard totaalprijs.

Conclusie

Panda is een hoogwaardig antivirus programma die een bovengemiddelde bescherming tegen malware programma’s biedt.  Met vele extra beveiligings en optimalisatie opties biedt Panda ook in 2021 een hoogwaardig antivirus programma.

Het enige nadeel is dat de software slechts geschikt is voor het beveiligen van een enkel apparaat. Hierdoor raden we het programma wel aan voor de individuele gebruiker, echter op het moment dat u meerdere apparaten wilt beveiligen raden wij u aan om een van de overige programma’s in ate selecteren.

Beste Antivirus Programma

Kies vandaag nog voor de beste bescherming tegen schadelijke Malware

Beste VPN verbinding

Geniet van complete anonimiteit en krijg toegang tot anderzijds ontoegankelijke content.

Zie onze overige Antivirus producten

Panda Antivirus 2021