Over ons

 

SoftwareCompare.nl is een onafhankelijke vergelijkingswebsite met als doel, om zijn klanten de beste Antivirus en VPN software aan te kunnen bieden, voor de beste prijs!

Hoe testen we de producten?

Onze producten worden allen aangeschaft en aan den lijve onderworpen aan testen, die de beloftes van de ontwerpers uitsluiten of waarmaken. Hieruit volgt een selectie van producten die voldoen de kwaliteits eisen met betrekking tot snelheid, betrouwbaarheid en overige productspecifieke eisen.

Waarom een top 5?

Een top 5 biedt naar ons insziens voldoende ruimte om te kiezen tussen een aanbod aan kwalitatief hoge producten voor een goede prijs. Hierbij willen we u niet overspoelen met meer producten dan nodig en het vooral makkelijk en overzichtelijk houden.

Onafhankelijk testen?

Zoals benoemd, zijn wij een onafhankelijk bedrijf die niet gelinkt is aan andere organisaties. Wij gaan zelfstandig op onderzoek uit in de industrie en bieden hierbij producten aan die naar ons insziens het beste scoren en het beste passen bij de wensen van onze klant.

Wat houdt affiliate in?

Zoals u waarschijnlijk heeft kunnen teruglezen, werkt SoftwareCompare op basis van een affiliate strategie. Dit betekend dat wij een klein percentage verdienen op de producten die u via onze website aanschaft. 

Waarom een winst oogmerk?

Er is gekozen om vanuit een winstoogmerk te werken, zodat we niet alleen nu, maar ook op de lange termijn kunnen door ontwikkelen. De industrie van Antivirus en VPN programma’s is constant in beweging waardoor wij noodgedwongen constant mee moeten ontwikkelen. Dit is tijdrovend en zou als non-profit niet haalbaar zijn. 

Hoe vaak wordt de website herzien?

Onze website wordt jaarlijks aangepast in grote lijnen. Echter blijven wij de veranderingen in de Antivirus en VPN industrie nauw volgen en zorgen wij dat onze content up to date blijft en maandelijks herzien wordt. 

Hoe lang bestaat SoftwareCompare?

De website van SoftwareCompare.nl is begin 2019 van stand kunnen komen nadat in 2018 intensief gewerkt is aan het testen van Antivirus en VPN programma’s. Op dit moment zijn we hard groeiende om ons klantenbestand in de Benelux te kunnen voorzien van de beste service!

Wordt er meer dan alleen antivirus en VPN software vergeleken?

Zoals de naam beoogd is ons uiteindelijke doel om zoveel mogelijk software te kunnen vergelijken en aanbieden. Dit is echter een arbeidsintensief traject en we werken er hard aan om dit te realiseren. Op dit moment richten wij ons dus vooral op Antivirus en VPN programma’s. Zodra hier verandering in komt zult u dit terug zien op onze website.

Hoe weet u dat de aangeboden producten betrouwbaar zijn?

De producten die u via onze website kunt aanschaffen, zijn allen voorzien met de originele certificeringen van zowel de ontwikkelaars, als overige test faciliteiten. Wij bieden alleen producten aan waar we zelf achter staan, en die hun bekende naam in de industrie eer aan doen. 

Kies vandaag ook voor de beste bescherming! 

Zie hier onze top aanraders voor de beste antivirus programma’s van 2020.

En niet te vergeten hier onze top 5 voor de beste VPN programma’s van 2020.