Norton Antivirus 2021

Ons eindoordeel

 

%

Vanwaar deze score voor Norton Antivirus

 

Malware detectie 99.1 %
VPN Ja
Hoeveelheid apparaten Max. 10
Anti-Phishing tools Ja
Ouderlijk beheer Ja
Wachtwoordbeheer Ja
Prijs: € 49,99 Norton Deluxe 1 jaar plan.

Wat kunnen we nog meer vertellen over Norton?

In het algemeen

Norton Security is een van de meest bekende namen in de cyberbeveiliging industrie. Voor vele mensen staat de naam zelfs synoniem met Antivirus programma’s en computerveiligheid. Norton Security is sinds 1991 al op de markt en staat vandaag de dag te boek als een van de beste antimalware programma’s. Naast een zeer hoge mate van antimalware bescherming, biedt Norton Security veel meer.

Norton biedt een veelzijdig programma met vele extra tools waaronder antiphishing en -ransomware tools, webcam beveiliging, een twee weg firewall, ouderlijk toezicht en zelfs een gehele VPN service inbegrepen in zijn pakketten.

Dankzij de vele opties, de hoge mate van bescherming en de mogelijkheid om tot maximaal 10 verschillende apparaten (van Windows, tot iOS en Android) in uw huis te  beveiligen, staat Norton bij ons te boek als de absolute topper van 2021.

Malware bescherming

Op het gebied van malware bescherming kunt u het bijna niet beter treffen dan met Norton Security. Het programma komt als een van de toppers binnen in testcentra van AV-comparatives en AV-test. Met een gemiddelde Malware detectie score van rond de 99.1 procent, waarvan meermaals ook een score van 100% is gemeten, staat Norton hoogaangeschreven.

Naast het detecteren van bekende malware met een innovatief programma die gebruik maakt van AI machine learning, is het programma van Norton vooral zeer sterk in het herkennen van zero day aanvallen dankzij PEP (Pro-active Exploit Protection) en SONAR. Door het gebruik van deze programma’s, worden kwetsbaarheden in Windows programma’s en besturingssystemen die pas zijn uitgebracht en nog niet gepatched zijn, nauwlettend in de gaten gehouden en beschermd.

Norton is zelfs zo overtuigd van zijn hoge mate van malware bescherming, dat ze een 100% restitutie garantie geven op het moment dat uw apparaat wel door een virus wordt besmet terwijl u gebruik maakt van hun programma. Dit is ongezien en schept een hoge mate van vertrouwen.

Extra tools

Zoals benoemd is Norton Security niet slechts een programma om u te beschermen tegen de schadelijke vormen van malware. Het programma biedt u een all-round bescherming, gebruikersgemak en een hoge mate van privacy middels de invloed van de volgende programma’s.

– Twee richting Firewall
Voor ongewenst inkomend en uitgaand verkeer (zoals dat van bepaalde Malware programma’s die nepberichten vanuit uw naam sturen).
– Ouderlijk toezicht
Voor de bescherming van uw gezin voor eventuele schadelijke websites.
– Webcam beveiliging
– Password Manager
– Antiphishing tools
– Anti ransomware tools
– Cloudbackup
Met de keuze uit 10GB, 50GB of 75GB opslagcapaciteit.
– Secure VPN
Standaard inbegrepen in de software voor een alles in 1 oplossing.
– Spam en email filters
– Automatische Liveupdate
Zodat u dit niet zelf hoeft te doen. LiveUpdate werkt zeer nauwkeurig, houdt zichzelf prima up to date en verwijderd daarbij oude programma’s die niet meer nodig zijn.
– Norton Startup manager
Waarmee u makkelijk kunt kiezen welke programma’s u wilt opstarten op het moment dat u uw apparaat opstart. Hiermee voorkomt u het opstarten van onnodige programma’s die onnodig voor vertraging zorgen.
– Optimize Disk feature
Schrijf fragmentatie en optimalisatie.
– File cleanup tool
– Bootable Recovery tool
In het geval uw systeem in zijn geheel gereboot moet worden door de gevolgen van malware.

Impact op systeem

Op het moment dat Norton aan een uitgebreide systeemscan begint (hetgeen u zelf kunt selecteren als optie), zult u wel enige systeemvertraging merken. 

U kunt het programma ook zo instellen dat deze op de achtergrond aan het werk is en u er minimaal aandacht aan hoeft te besteden. 

Besturingssystemen

Norton Security is werkzaam op Windows, iOS/MAC en Android. 

Klantenservice

De klantenservice van Norton is van zeer hoge kwaliteit en op het moment dat u problemen ervaart kunt u op vele manieren om hulp vragen.

U kunt gebruik maken van een uitgebreide FAQ pagina die video’s, forums en blogs bevatten. Mocht u er zelf niet uit komen, dan kunt u de assistentie van Nortons hoogopgeleide team direct inroepen. Dit kunt u doen via de 24/7 telefoon, livechat of email service die wordt geboden.

Gebruikersgemak

Het programma is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. De meeste gebruikers zullen het intuitieve programma zonder problemen kunnen toepassen en in meer detail kunnen toespitsen op zijn verschillende functies. 

Het programma biedt de mogelijkheid voor een quick scan en laat u met gemak diepgaander gebruik maken van de vele tools die beschikbaar zijn.

Prijs

U kunt kiezen voor 3 verschillende prijspakketten. De Standaard, Deluxe of Premium versie. Wij raden aan om voor de Deluxe of de Premium te gaan. Dit raden wij aan omdat deze pakketten met de gehele scala aan opties komen en u de mogelijkheid bieden om 5 tot 10 apparaten te beveiligen.

Conclusie

Norton is een antivirus aanbieder die zich al 30 jaar in de beveiligingsindustrie staande weet te houden en met goede reden. Voor het jaar 2021 is dit programma zelfs onze #1 aanrader.

Dankzij zijn hoge mate van malware detectie, zero day bescherming, vele extra tools, een VPN en prijzen die rond het gemiddelde liggen, is dit programma dit jaar onze favoriet!

Beste Antivirus Programma

Kies vandaag nog voor de beste bescherming tegen schadelijke Malware

Beste VPN verbinding

Geniet van complete anonimiteit en krijg toegang tot anderzijds ontoegankelijke content.

Zie onze overige VPN producten

Zie onze overige Antivirus producten

Norton Antivirus 2021