McAfee Antivirus 2021

Ons eindoordeel

 

%

Vanwaar deze score voor McAfee Antivirus

 

Malware detectie 99.6%/100%
VPN Nee
Hoeveelheid apparaten Max 10
Anti-Phishing tools Ja
Ouderlijk beheer Ja
Wachtwoordbeheer Ja
Prijs: € 44.95 (Voor het 1e jaar)

Wat kunnen we nog meer vertellen over McAfee?

In het algemeen

Net als Norton, is McAfee een van de grote namen in de industrie, die voor vele mensen bijna synoniem staat met antivirus programma’s. Het bedrijf is voor het eerst opgezet in 1987. Gedurende de laatste decennia heeft het programma vele ontwikkelingen doorgemaakt. Voor enkele jaren heeft het programma minder goede jaren gehad en waren de recensies minder loven.

Op het moment heeft McAfee zich op vele vlakken weten te verbeteren en heeft het opnieuw een top positie weten te bemachtigen in de top 5 van de beste antivirus producten.

McAfee scoort goed over de hele linie en doet precies dat wat u mag verwachten van een goed antivirus programa. Met uitstekende testresultaten van centra als AV-comparatives en andere testcentra. McAfee scoort beter dan gemiddeld op detectie scoren voor ransomware, phishing programma’s en overige malware.

Het programma zelf heeft weinig invloed op de systeemsnelheid en is makkelijk in gebruik.

Malware bescherming

McAfee scoort wisselend op het gebied van Malware detectie. Regelmatig weten ze een 100% detectie score te behalen! Met momenten zakt dit gemiddelde iets omlaag met een detectiescore van 99.6%. Hiermee liggen de gemiddelde hoger dan die van de meeste concurrenten.

McAfee biedt uitstekende bescherming tegen ransomware en phishing programma’s en heeft zich gespecialiseerd in het herkennen van schadelijke invloeden die via social media zijn weg in uw woonkamer banen. Tevens kunt u extra beveiliging aanvragen met het Internet Security pakket.

McAfee heeft een uitgebreide kennisdata bank met miljoenen gebruikers wereldwijd. Hierdoor kan het programma constant de laatste dreigingen bij houden en zich weren tegen een veelzijdigheid aan malware programma’s.

Extra tools

Het programma biedt net als zijn concurrenten een uitgebreid pakket aan extra opties. De voornaamste focus ligt op beveiligingsfeatures, maar daarnaast biedt het programma ook extra’s zoals McAfee quickclean, een kwetsbaarheidscanner en veel meer, o.a.:

– Security management console
Waarme u een centrale commando post voor al uw apparaten kunt opzetten.
– Quickclean en kwetsbaarheidscanner
– Optimalisatietools
– Firewall
– Social media protection
– Smart protection
Waarmee u bescherming biedt aan een onbeperkt aantal mobiele apparaten.
– Shredder tools
– Anti diefstal
– Automatisch backup en data recovery
– Ouderlijk toezicht
– Antispam
– True key identiteitsmanager
– McAfee bestandsslot
– Wifi bescherming
– App lock en guest mode

Impact op systeem

In vergelijking met de concurenten is McAfee een licht programma die erg weinig invloed heeft op het systeem. Het programma draait zonder dat u er al te veel van merkt mee op de achtergrond waar het automatisch zijn werk doet.

Besturingssystemen

McAfee werkt met alle grote besturingssystemen en heeft zich ook specifiek gericht op mobiele apparaten. Voor Windows biedt het programma uitgebreide mogelijkheden en uitstekende bescherming.

Ook voor Android en iOs biedt het programma uitstekende bescherming! Tevens kunt u met de optie voor “kleine bedrijven”, 5 pc’s en een onbeperkt aantal mobiele apparaten mee beveiligen! 

Klantenservice

Zoals mag worden verwacht van een bedrijf van deze stature, biedt McAfee een uitstekende klantenservice. Met de mogelijkheid voor FAQ pagina’s, forums, 24/7 live chat, telefoon en email contact kunt u met al uw zaken en problemen snel hulp verwachten.

Gebruikersgemak

Het programma is zeer goed ontworpen. Met een simpel installatie proces en een duidelijk design die u met gemak door de vele opties heen begeleidt, is dit programma bij uitstek geschikt voor het hele gezin.

Prijs

De prijspakketten van McAfee liggen boven het gemiddelde van de marktwaarde. McAfee komt in 4 verschillende prijspakketen. U kunt kiezen voor:

– Individueel pakket € 69,95 per jaar voor 1 apparaat.
– Meerdere apparaten voor € 89,95 waarmee u tot 5 apparaten kunt beveiligen voor 1 jaar.
– Gezinpakket waarmee u tot maximaal 10 apparaten kunt beveiligen voor een prijs van € 99,95. Het eerste jaar kunt u op dit pakket korting krijgen waardoor u slechts € 44,95 betaalt.
– Kleine bedrijven waarmee u 5 pc’s kunt beveiligen en een onbeperkt aantal mobiele apparaten voor de prijs van €79,95 op jaarbasis.

Conclusie

McAfee is een bekende naam en biedt al meer dan 30 jaar bescherming tegen malware. Deze uitgebreide kennis en ervaring die het bedrijf hiermee heeft opgebouwd betaald zich vandaag de dag terug in een programma van hoge kwaliteit. McAfee doet het dan ook erg goed. Het enige minpunt die we kunnen benoemen is de prijs die duurder is dan gemiddeld.

Beste Antivirus Programma

Kies vandaag nog voor de beste bescherming tegen schadelijke Malware

Beste VPN verbinding

Geniet van complete anonimiteit en krijg toegang tot anderzijds ontoegankelijke content.

Zie onze overige VPN producten

Zie onze overige Antivirus producten

McAfee Antivirus 2021