Cyberghost VPN 2021

Ons eindoordeel

 

%

Vanwaar deze score voor Cyberghost

 

Snelheid: Max 93 MB/s
Privacy Protocol: IKEv2/IPSec, AES-256, No log
Streaming:  Ja
Torrenting:  Ja (behalve in Australië)
Servers: +-6200 in 89 landen (218 servers in NL)
Besturingssystemen: Alle grote platformen, Google Chrome en Firefox.
Prijs: 2,45,- per maand (3 jaar plan)

Wat kunnen we nog meer vertellen over Cyberghost?

In het algemeen

Cyberghost heeft zijn basis in Roemenië. Het EU land bij uitstek, die de privacy en waarde van het individu wel in acht neemt. Dit doen ze door nee te zeggen tegen de druk van de EU en tegen verdragen zoals de “14 eyes” agreement.

Cyberghost is voor het eerst opgezet in 2011 en heeft zichzelf als stevige speler in de markt weten neer te zetten met een uitgebreid en goed onderhouden servernetwerk. Zie onderstaand meer over deze hoogwaardige VPN dienstverlener. 

Snelheid

 Afhankelijk van de server die u selecteerd, zal uw snelheid verschillen. De hoogste downloadsnelheden die in recente tests gemeten zijn komen boven de 90 MB/s uit met een minimum van rond de 25 MB/s met een server die het verst weg gelegen was.

Cyberghost heeft een deel van zijn servers specifiek aan streaming en snelheid gewijdt hetgeen u in de downloadsnelheden terug ziet.

Privacy protocol

 Naast een ligging in een land die de privacy van het individu in acht neemt, voert het bedrijf ook een no-log beleid. Uw gegevens worden dus niet opgeslagen en kunnen op deze manier ook niet worden ingezien door 3e partijen. Ook zijn er geen DNS, IP of WebRTC leaks ontdekt in de verbinding.

Cyberghost maakt gebruik van het hoogwaardige IKEv2/IPSec, OpenVPN protocol en gebruikt AES-256 encryptie.

Uw privacy is dus gegarandeerd.

Streaming

 Cyberghost is uitermate geschikt voor streaming. Met een deel van de servers die in zijn geheel geweid zijn aan bronnen zoals Netflix, BBC player en overige. Cyberghost is een van de hoogst aangeschreven VPN diensten op het gebied van probleemloos en gemakkelijk streamen van wereldwijde content.

Met toegang tot alle grote namen zoals:
– Netflix
– Hulu
– Disney+
– HBO
– Amazon Prime Video
– Sling TV
– Sky
– Now TV
– Playstation Vue

Torrenting

 Ook voor hen die graag gebruik maken van Torrents websites is Cyberghost een prima keuze. Het staat P2p vrijwel overal toe, behalve in Australië. Ook heeft Cyberghost geen toegang in de hoogcensuur landen (o.a. China, Turkije, Rusland)

Tevens is Cyberghost voorzien van een Killswitch hetgeen u net dat betere gevoel geeft op het moment dat uw apparaat p2p verbinding heeft zonder uw aanwezigheid.

Servers

Met rond de 6200 servers (waaronder 218 in Nederland) in plus minus 90 landen, biedt Cyberghost hoge download snelheden en toegang tot een grote hoeveelheid aan wereldwijde content. 

Besturingssystemen

 Cyberghost is geschikt om te gebruiken op alle grote besturingssystemen. Van Windows tot Mac/Ios, Linux en Android. Ook gameconsoles en streaming devices kunnen ermee uit de voeten. De meest aangeraden webbrowsers voor Cyberghost zijn Chrome en Firefox.

Klantenservice

Cyberghost biedt 24/7 livechat en heeft vele online bronnen met veelgestelde vragen en problemen. Hierdoor zult u de chat vaak nog niet eens nodig hebben.

Gebruikersgemak

 Het programma is zeer gemakkelijk en intuitief in gebruik en er kan weinig fout gaan op het moment dat u het programma opstart.

Prijs

 Cyberghost biedt verschillende prijspakketten. In elk pakket wordt in feite dezelfde service geboden. Enkel verschillen de pakketten in tijdsduur.

Het goedkoopste pakket (onze aanrader) kost u 2,45 euro per maand voor de duur van 3 jaar. En het duurste pakket kost u 11,99 euro met de tijdsduur van slechts 1 maand.

In het kort

 Cyberghost is een VPN provider waar wij met volle overtuiging achter staan. Hoge kwaliteit voor een goede prijs, hoge mate van privacy, hoge downloadsnelheden en toegang tot vele bronnnen.

Cyberghost weet alle boxen met een dikke plus af te tikken.

Beste Antivirus Programma

Kies vandaag nog voor de beste bescherming tegen schadelijke Malware

Beste VPN verbinding

Geniet van complete anonimiteit en krijg toegang tot anderzijds ontoegankelijke content.

Bezoek Cyberghost

Zie onze overige VPN producten

Zie onze overige VPN producten

Cyberghost VPN 2021