Bitdefender Antivirus 2021

Ons eindoordeel

 

%

Vanwaar deze score voor Bitdefender Antivirus

 

Malware detectie 99.5 %
VPN Ja (niet inclusief maar mogelijkheid om extra bij te boeken)
Hoeveelheid apparaten Max. 5
Anti-Phishing tools Ja
Ouderlijk beheer Ja
Wachtwoordbeheer Ja
Prijs: € 29.99 (Bitdefender Internet security voor 1 jaar)

Wat kunnen we nog meer vertellen over Bitdefender?

 

In het algemeen

Bitdefender is een van de topnamen in de computer beveiligingsindustrie. Jaren op rij wordt het uitgeroepen tot een van de beste programma’s in zijn categorie door testcentra als AV-comparatives en AV-test.

Het programma stond vorig jaar in onze top 5 nog op nummer 1, en staat dit jaar ook met een fractie achter op de topper van dit jaar. 

Met een indrukwekkende line up aan extra tools, een hoogwaardig antimalware systeem, een zeer goede klantenservice en prijzen rond het martkgemiddelde, zijn wij erg goed te spreken over Bitdefender.

 

Malware bescherming

Bitdefender zijn malware detectie is een van de beste in de industrie. Met een gemiddelde detectiewaarde van 99.5% en zelfs testen waarbij een 100% malware detectie werd geregistreerd. 

Op het gebied van zero day exploits scoort Bitdefender ook goed, met een detectiewaarde van 98,8 %. Deze score ligt daarmee wel iets onder het gemiddelde van overige toppers zoals die van Norton Security.

Extra tools

Zoals alle grote namen in de antivirus industrie, biedt dit programma meer dan alleen anti-malware software. Bitdefender helpt uw apparaat te beschermen op vele manieren en gebruikt daarvoor een scala aan programma’s:

– Antiphishing tools
– Antiransomware bescherming van de hoogste klasse

– Safepay
Een tool die u voorziet van een Safepay browser op het moment dat u uw favoriete online winkels of betalingswebsites bezoekt. Deze browser geeft u extra veiligheid en voorkomt de toegang van keyloggers en onveilige pagina’s.
– Webcam security
– Microphone monitoring
– Wachtwoord manager
– Ouderlijk beheer
– Spamfilters
– Firewall
– Cleanup en optimisatietools
– Safe files en bestandvernietiger
Zodat u bepaalde programma’s/gegevens die u niet wilt laten inzien door andere (programma’s) op een veilige locatie kunt plaatsen en deze in zijn geheel kunt verwijderen zonder dat er een enkel spoor van data overblijft in het systeem.
– Autopilot
Een tool die op de achtergrond van uw systeem mee kijkt en beoordeelt waar uw apparaat kan verbeteren.
– VPN
Kan inbegrepen worden voor een extra € 29,99 op jaarbasis.

Impact op systeem

Bitdefender heeft een zeer minimale impact op de systeemsnelheid en scoort op dit gebied beter dan zijn concurenten.

Besturingssystemen

Bitdefender is voornamelijk gericht op Windows en biedt bescherming voor dit besturingssysteem in alle pakketten. Enkel in het meest premium pakket, namelijk Bitdefender Total Security, biedt het ook bescherming voor de besturingssystemen van MacOS, iOS en Android.

Klantenservice

De klantenservice van Bitdefender is erg goed en het personeel die u te woord staat biedt een hoge mate van professionaliteit en kennis.

U kunt gebruik maken van een uitgebreide FAQ, 24/7 livechat, telefoondienst en email service. De klantenservice zal u binnen de kortste keren te woord staan op het moment dat u vast loopt en hulp nodig heeft.

Gebruikersgemak

Het programma van Bitdefender is makkelijk te installeren en te gebruiken. De interface is duidelijk uitgelijnd en u kunt makkelijk door de vele opties heen scrollen die het programma u biedt. 

Prijs

Bitdefender ligt met zijn prijspakket rond de gemiddelde marktwaarden en biedt 3 verschillende prijspakketten (en een gratis versie).

Bitdefender Antivirus plus kost u € 19,99 voor een jaar.
Bitdefender Internet security kost u € 29,99 per jaar.
Bitdefender Total security kost u € 40,- op jaarbasis. Deze prijzen zijn exclusief de kosten van een VPN die u kunt toevoegen voor € 29,99 op jaarbasis.
Let erop dat de hernieuwingskosten na het eerste jaar duurder zullen uitvallen.

Conclusie

Het antivirus programma van Bitdefender biedt u hoogwaardige bescherming met vele extra tools die vooral extra bescherming bieden op het gebied van veilig bankieren en privacy.

Dit programma is niet voor niets al vele jaren een van de toppers in de antivirus industrie. We kunnen dit programma ten zeerste aanraden aan eenieder die op zoek is naar een hoogwaardig antivirus programma voor een goede prijs!

 

Beste Antivirus Programma

Kies vandaag nog voor de beste bescherming tegen schadelijke Malware

Beste VPN verbinding

Geniet van complete anonimiteit en krijg toegang tot anderzijds ontoegankelijke content.

Zie onze overige VPN producten

Zie onze overige Antivirus producten

Bitdefender Antivirus 2021